15 februarie 2008

Blue Christmas


M-a binedispus peste masura surpriza pe care ne-a rezervat-o vremea astazi. Zic surpriza pentru ca nu am un obicei in a ma interesa de vreme, previziunile mele se fac de dimineata uitandu-ma pe fereastra si presupunand cum va fi pana pe seara.

Mda, cum ziceam, zapada care s-a asternut peste minunatul Bucuresti a reinviat spiritul Craciunului in mine! Poate pentru unii suna ciudat dar Craciunul 2007 mi-a lasat un sentiment placut, cu care am intrat si in 2008.

In consecinta, am dat drumu la playlistul cu colinde si am tras cateva poze din balcon ...

Ca sa ma intelegeti mai bine cautati Dean Martin - Blue Christmas.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar, surprinzatoare vreme... Eu mi-am pus schiurile si am iesit in fata blocului, la derdelush...:P Si mi-am adus si eu aminte de Craciun, dar mai ales de Rev...
Cine stie, in ritmul asta, poate de Paste o sa asezam ouale nu intr-un cos cu iarba, ci direct pe zapada... Oricat mi-ar placea iarna, nu cred ca ar fi misto! :))

Anonim spunea...

Si eu care credeam ca vine incalzirea globala... Ma pregatisem deja, aruncasem hainele groase, inlocuisem stocul de vin fiert cu cel de bere rece, cand hop...a venit inca o data iarna. Imi aduc aminte in aceste momente de comentariile unor mari specialisti in meteorologie care preconizau temperaturi de +20 de grade in ianuarie. Referitor la motto-ul blogului tau, cand ma gandesc la ei, imi vine sa'njur :)